Digitale boekhouding

Wij gebruiken moderne tools zoals WinBooks Connect, Billit en ClearFacts om probleemloos alle documenten digitaal te ontvangen. Elke .pdf wordt met enkele muisklikken doorgezonden. Het resultaat is dat u zelf minder administratieve voorbereiding moet doen.

Logo's boekhouding

Voor alle vennootschappen werken we samen met Silverfin, een online cloudplatform waarbij u als klant onmiddellijk toegang hebt tot de belangrijkste financiële informatie. U kunt op elk gewenst moment inloggen in uw eigen omgeving en die informatie in een oogopslag terugvinden. Rapporten kunnen volledig op maat van uw onderneming gemaakt worden.

Silverfin

Starter

Wilt u als zelfstandige echt iets realiseren, dan dient u vooraf de haalbaarheid van het concept of idee te analyseren.
Een goed businessplan en financieel plan liggen aan de basis van een goede start van een onderneming.

CONACC heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het uitbouwen van succesvolle businessplannen en financiële plannen.
We denken graag met u mee om van uw startende onderneming een succes te maken.


Maak een afspraak


Eenmanszaken

Wilt u een eenmanszaak oprichten, maar u weet niet waar te beginnen? Of u hebt reeds een succesvolle eenmanszaak en zit met vragen waardoor u op zoek bent naar een expert?

Geen probleem, CONACC helpt u graag verder in uw verhaal. Als zelfstandige komen er namelijk vaak heel wat fiscale, boekhoudkundige en juridische aspecten aan het licht waar u vaak nog niet over nagedacht hebt.

Als business coach denken we graag met u mee om van uw startende onderneming een succes te maken.


Maak een afspraak


KMO

Als bedrijfsleider van een KMO moet u multifunctioneel zijn en zou u alles moeten kunnen. Terwijl u bij de hoofdzaak blijft, het runnen van uw eigen zaak, kan Connected Accountants met een professionele aanpak de administratie en fiscale aspecten van uw onderneming verzorgen.

CONACC zorgt ervoor dat alle financiële administratie tot een minimum herleid wordt en u met een druk op de knop alle documenten kan raadplegen. Zo wordt er minder tijd besteed aan administratie en meer tijd aan advies op maat van uw onderneming.

Of het nu gaat over het oprichten, helpen groeien of overdragen van een KMO, CONACC staat klaar om een antwoord te bieden op alle vragen.


Maak een afspraak


Vrije beroepen

U heeft uw specialisatie in een vrij beroep. Dit beroepsstatuut beoogt het garanderen en bevorderen van de professionaliteit, de kwaliteit en de vertrouwensrelatie met de opdrachtgever, cliënt of patiënt.

Als ervaren boekhouders en accountants biedt Connected Accountants dezelfde kwaliteit en toewijding voor ons vak. CONACC is thuis in deze materie en kan u verder ondersteunen en adviseren bij alle mogelijke vragen.


Maak een afspraak


Grote ondernemingen

Het opvolgen van de boekhouding, het verwerken van facturen, bankuittreksels en andere ondersteunende documenten kunnen tijdrovende activiteiten zijn.

Connected Accountants kan helpen om de boekhouding te structureren, te assisteren bij rapportages, fiscale afsluiting en jaarafsluitingen of zelfs door de volledige boekhouding te voeren. Dit kan zowel ter plaatse in het bedrijf gebeuren als bij ons op kantoor.

Er wordt ook gekeken om de onderneming zo fiscaal optimaal mogelijk te structureren. Bij grote ondernemingen wordt al vaker gesproken over overnames of fusies en stelt zich de vraag hoe men dit zo goed mogelijk kan aanpakken. Connected Accountants staat klaar om voor duidelijkheid te zorgen en advies op maat te bieden om de volgende stap te zetten in het succesverhaal van uw onderneming.


Maak een afspraak