Great things in business are never done by one person.
They are done by a team of people.

Connected Accountants of kortweg CONACC is een krachtig samenwerkingsverband van jonge en dynamische accountants. We zijn een klein accountantskantoor dat ligt op de grens van Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

CONACC komt voort uit Meul Accountants te Zwijndrecht. Een bedrijf dat opgericht is eind jaren 80 en dat zich over de jaren heen ontpopt heeft tot expert op vlak van fiscaliteit, accountancy en tax. Begin 2023 heeft CONACC het accountantskantoor VP-S uit Melsele overgenomen. Onze accountants, fiscalisten, adviseurs en specialisten delen dagelijks hun expertise met elkaar. Vandaag de dag heeft CONACC meer dan 450 tevreden klanten.

Als business coach maakt CONACC zich sterk om elke dag opnieuw bedrijven te ondersteunen en inzicht te verschaffen in het financiële aspect van hun ondernemingen door betrouwbare cijfers te bezorgen en kwalitatief te rapporteren.

Dankzij onze persoonlijke aanpak weten we bovenal wat uw dromen en ambities zijn. Met een gedegen advies en een optimale ondersteuning op maat helpen we u om uw zakelijke en persoonlijke doelstellingen te realiseren. En méér succes te behalen met uw onderneming.

Ook tussentijds bekijken we uw cijfers. Uw accountant werkt ‘achter de schermen’ intensief samen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Niet alleen bij het samenstellen van de jaarrekening, maar ook tussentijds bekijken we samen met u de cijfers. Financiële beheersing van uw onderneming is immers essentieel. Actuele cijfers helpen u om waar nodig bij te sturen en weloverwogen beslissingen voor de toekomst te nemen. Als uw financiële partner van de toekomst helpen we u kansen te benutten en geven u advies, gericht op de doelstellingen die u heeft geformuleerd.

We weten dat betere resultaten worden behaald wanneer er meer dan één brein het werk doet. Ons team werkt samen, met u en voor u, om u de beste diensten te kunnen aanbieden. Ons kantoor werkt samen met andere professionals zodat u de juiste mix van experten heeft om aan al uw noden te voldoen.

Door onze samenwerking connecteert u ook met onze strategische partners – verzekerings-specialisten, advocaten, revisoren – die allemaal samenwerken om uw doelstellingen te realiseren. Connected Accountants staat voor: connected met de klant, connected met elkaar, connected met het verleden en de toekomst.

Team

We hebben een gedreven team van getalenteerde mensen!

Als coach, adviseur of expert die werkt in een team om de doelstellingen te behalen die u als ondernemer wenst!


Nathalie Goossens
Certified Accountant / vennoot
Sanne De Ryck
Certified Accountant / vennoot
Ann Smet
Certified Tax Accountant
Goedele Van Hoof
Certified Tax Accountant
Patrick Meul
Certified Tax Accountant
Peggy Kemps
Accountant
Amber
Dossierbeheerder
Arno
Dossierbeheerder
Guy
Dossierbeheerder
Lieve
Dossierbeheerder
Nicky
Dossierbeheerder
Patrick
Dossierbeheerder
Tijl
Dossierbeheerder
Tim
Dossierbeheerder
Zahra
Dossierbeheerder eenmanszaken
Saskia
Accountancy Medewerker

Heeft u nog vragen?

Connect vandaag met ons!